Nyhed

Lørdagens franske “Frækkert” fra Ligue 1…

Endnu en dag hvor afslutningen er fransk og her har vi følt os ganske godt tilpasse. I dag er det den bedste række Ligue 1, som lægger kamp til dagens “Frækkert” fra redaktionen på BettingNews.

Toulouse – Nimes = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og tilbud…

Toulouse plejer faktisk at være et habilt hold hjemme på Stadium Municipal, men vi har det bare lidt svært med dem i sæsonen indtil videre. Hverken spil eller form er hvor den skal være og det får betydning mod et veloplagt gæstende mandskab.

Selv om de senest vandt hjemme over Bordeaux, så var det mere Bordeaux der var ringe end det var Toulouse der leverede varen. Det var forøvrigt en ørkenvandring for tilskuerne. Vi tror at den vandretur fortsætter, men denne gang får de ingen point ud af det.

*

Nimes er glade for at spille både mod Toulouse og på Stadium Municipal. Af de seneste 12 møder mellem disse 2 hold hjemme og ude, har Tulouse kun vundet 3 gange og alle 3 gange var det på udebane.

Og modsat har Nimes vundet flere gange på Stadium Municipal, så her har de det godt med at spille og taber faktisk sjældent. Vi ve at en remis er overhængende i fransk fodbold, men giver alligevel tiltroen til gæsterne for en sejr og alle 3 point.

Toulouse – Nimes = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og tilbud…

To Top