Frække

Lørdagens Franske Frækkert fra Ligue 1…

De har det lidt stramt i Frankrig hvor Corvid-19 igen har vist sit grimme ansigt og aflyst flere kampe i sidste runde. Vi kan kun håbe på, at de får styr på virussen, så vi ikke skal have en “Corona-sæson”< endnu engang – vi krydser fingre – så vi kan se EM næste sommer.

Rennes – Montpellier = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Rennes fik en udemærket start på sæsonen med et enkelt point på udebane i Lille. 1-1 blev resultatet og selvfølgelig var det en lidt nervøs kamp med flere fejl end der vil være senere på sæsonen. Rennes var godt med i 1. halvleg, men kom dog bagud, efter de havde var reduceret til 10. mand..

I slutningen af 1. halvleg fik også Lille smidt en mand ud og herefter kunne Rennes udligne til slutresultatet 1-1. Ingen tvivl om, at Rennes var klart bedst da begge hold kun var 10 mand på banen. Vi tror helt klart på en hjemmesejr i dag.

*

Montpellier fik også en remis i første runde og det var også på udebane i Metz. Her var Montpellier efter forventningerne også bedst, men der var for mange fejl og nervøsitet i kampen og det blev straffet i 2. halvleg, hvor Metz udlignede til slutresultatet 1-1.

Hvis Montpellier skal have noget med hjem i dag, så skal der ændres meget på den interne balance og spilforståelse. De havde det specielt svært i 2. halvleg, da Metz lagde pres på og her var det tydeligt at se, at Montpellier ikke var i kampform. De vil selvfølgelig være en smule bedre i dag, men det vil ikke være nok mod et veloplagt hjemmehold.

Rennes – Montpellier = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top