Nyhed

Lørdagens franske “Frækkert” fra Ligue 1…

Vi slutter lørdagen af med lidt fransk og her er det et opgør fra den bedste række Ligue 1, hvor vi har tro på et hold, som i den grad har skuffet genne hele sæsonen. Men vi tror på at der er sket en udvikling.

Angers – Monaco = 1 = Odds 3,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Anger ligger placeret i midten af rækken, som er 4 placeringer bedre en dagens gæster fra Monaco og med 8 point mere. Angers skal ikke bekymre sig om nedrykning eller andet for den sags skyld.

Deres sæson virker næsten overstået og det kan godt være demotiverende for et mandskab, der så bare går hen og bliver “professionelle”. Men formen er faktisk rigtig fornuftig og de spiller da også hjemme, hvor de er betydelige stærkere end ude.

Senest Angers spillede mod Monaco vandt i Monaco, hvilket var lidt af en overraskelse. Vi tror på, at de gør det igen især ud fra den betragtning, at de spiller hjemme og her er de bare fornuftige, samt i god form. Monaco er en skalp man altid gerne vil have.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Monaco er så småt begyndt at rejse sig fra asken, for det har virket som et temligt udbrændt mandskab, selv om det skyldes en større udskiftning af spillere sidste sommer.

Men de er så småt ved at finde sig selv og hjemme i det lille kongedømme, er de faktisk begyndt vinde flee kampe efter hinanden. Så femgangen er til at få øje på. På udebane er der dog ikke sket så meget.

Her er alt ved det gamle, men lidt remis’er har man dog fået skrabet sammen. Så efter en lang periode under stregen og med store panderynker i det lille kongedømme, er de nu hoppet over og fået skabt en margin på 5 point.

Men når det er sagt, så tror vi ikke på at de har fået klaret alle udfordringer. Angers er måske ikke et klassehold, men hjemme foran egne fans er de ikke så ringe. En remis er overhængende, hvilket vil gavne Monaco, men vi har en tyrkertro på, at hjemmeholdet vinder.

Angers – Monaco = 1 = Odds 3,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top