Nyhed

Lørdagens franske Bonus fra Ligue 1…

Dagens Bonus er hentet i Frankrig og her er det 2 mandskaber der ikke har fået det ud af det indtil nu, som de begge kunne have håbet på. Dog ser gæsterne ud til at have fundet melodien, da de ikke taber nær så mange kampe, som tidligere på sæsonen.

Dijon – Monaco = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Dijon kom ind i 2020 med fuld fart på og lignede et mandskab der ville ikke ville rykke ned i denne sæson. De gik godt i pokalen og Dijon fik point mod nogle af de nærmeste rivaler – men så blev det hverdag igen og julegaverne var blevet pakket ud.

For i de seneste uger er det gået helt den anden vej. Kun 2 point i de 4 seneste kampe og det har betydet, at de stadig ligger lige omkring stregen, og det er lige under den. Selv om de spiller hjemme i dag og er en tand bed foran egne fans, så fornemmer vi en faldende kurve rent formmæssigt og i dag får de et sultent mandskab på besøg, der har fundet formen.

*

Monaco har nemlig fundet formen og ligner et mandskab der godt kunne ende med en rigtig fin sæson og endda en placering i Europa i næste sæson. Kun 2 point skiller dem fra Lille, der pt. ligger på den sidste af de attraktive placeringer.

Monaco har måske ikke været det bedste udehold i sæsonen, men mere et jævnt mandskab. Men med en stigende form, Europa som motivation og det faktum, at det faktisk er et rigtig godt mandskab som Monaco kan stille med. Vi tror de ridder videre på bølgen og henter endnu en sejr.

Dijon – Monaco = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top