Nyhed

Lørdagens franske Bonus anbefaling fra redaktionen…

Vi smutter i dagens 2. anbefaling i kategorien “Bonus”, ned i Central Europa i den franske turnering, der i daglig tale går under navnet Ligue 1. Det er som navnet antyder, den bedste række.

Monaco – Dijon = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Monaco er så småt begyndt at vise tænder og er “næsten” igen et hold der går fra sejr til sejr. De mangler dog stadig en smule på udebane, men her er der også begyndt at komme sejre ind på kontoen.

Så Monaco er et hold i fremgang og med den trup de har, så bør de også ligge i toppen og ikke i den nederste halvdel. Formen er god og stadig opadgående og selv om der er nogle skades problemer, er det intet i forhold til dagens gæster.

*

Dijon er i den grad ramt af skader. Op til 7 spillere er tvivlsomme og de 4 af dem regner de slet ikke med. De sidste 3 skal så afprøves, men det er sikkert bare for at kunne sidde på bænken. Lidt ærgerligt, da formen ellers er fornuftigt i denne periode.

Men ligesom hjemmeholdet, er det hjemme foran egne fans at roserne høstes. For ude er der kun kommet en enkelt sejr på kontoen og en enkelt remis – så det er ikke her de skal regne med point. Vi tror ikke en dyt på gæsterne fra Dijon.

Monaco – Dijon = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top