Frække

Lørdagens Frækkeste hollænder på BN…

I dette opgør er det næsten top mod et isoleret bundhold, der stadig ikke har fået sæsonens første sej endnu trods 16 afviklede runder. Vi er ret sikre på, at det bliver en underholdende og målrig affære.

FC Emmen – Vitesse (1-0) = 2 = Odds 2,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

FC Emmen ligger sidst og har det ikke bare svært, men har heller ikke mandskabet til at begå sig i den bedste hollandske række. I sidste sæson sluttede de ellers i midten af tabellen, men de er milevidt fra den styrke de havde i sidste sæson. Det er specielt defensiven der er helt til hundene.

Det viste sig endnu engang i seneste kamp mod Heracles, som vandt med hele 4-0. De seneste 3 kampe har budt på 11 mål fra modstanderne, så enten skal de til at finde en ny målmand eller forsvarsspillere. Vi kan på ingen måde se hvor FC Emmen skulle få point i dag.

*

Vitesse er med i den lidt sjovere ende og er bestemt en kandidat til mesterskabet i den sidste ende. Før denne runde ligger Vitesse lige i bagdelen på topholdet. Vitesse har haft en lang periode, selv om juleperioden bød dog på nogle skuffelser hist og her og derfor er de sat lidt tilbage, i forhold til topholdet.

Men de par udfald der har været har været på fremmed græs, til hold der er i en noget bedre stand end dagens hjemmehold. Vi ser endnu et målorgie, selv om Vitesse ikke hører til de mest scorende. Men i dag skal de spille mod et hold der er helt til hundene.

FC Emmen – Vitesse (1-0) = 2 = Odds 2,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top