Frække

Lørdagens Frækkerten på BettingNews…

Dagens hjemmehold ligger på en nuværende 2. plads, hvilket helt klart er meget overraskende for de fleste – ja selv os på redaktionen. Vi mener ikke at det er helt tilfældigt og at de vil holde niveau også i dette opgør – og så kan vi endda få en gardering med til et godt odds.

Sassuolo – Inter = 1X = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Sassuolo ligger på en 2. plads og er stadig ubesejrede efter de første 8 runder. Det var der ikke mange der ville have troet, da de så deres program. Men hold som Verona, Bologna og selveste Napoli har de slået – på udebane – det signalere styrke. Hjemme har de haft lidt svære ved at styre tingenes gang og har spillet 3x remis og en enkelt sejr.

Kun dagens gæster har scoret lige så mange mål, nemlig 20. Men sassuolo har så kun lukket 9 ind mod gæsternes 13, så en lidt bedre defensiv end gæsternes indtil videre. Vi tror på en tæt og spændende kamp, hvor ingen af holdene vil give sig. Det ligner lidt en remis på forhånd.

*

Inter ligger som nr. 5, 3 point efter hjemmeholdet. 1 nederlag er det blevet til og det var hjemme mod det nuværende tophold fra samme by, nemlig AC Milan. Også Inter har spillet en del kampe remis og de 2 er faldet på udebane. Inter har også CL at tænke på og her har de ikke haft samme succes indtil videre så her er også lidt fokus rettet et andet sted hen.

Normalt ville vi aldrig have troet at Inter kunne tabe til Sassuolo, men de 2 mandskabers styrke har givet os troen på, at hjemmeholdet får mindst det ene point i dag – og det er endda til en ganske glimrende odds. Så efter dette opgør vil Sassuolo stadig være blandt de ubesejrede mandskaber i Serie A.

Sassuolo – Inter = 1X = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top