Nyhed

Lørdagens Frækkerten fra Englands League One…

Også dagens Frækkert er hentet i England og her er vi gået et niveau op og ha fundet dette opgør frem fra Legue One. Endnu et Odds der undre os, men det kan være Bookmakerne er for fokuseret på landskampene – Who knows…!

Bristol City – Milton Keynes = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Bristol City har vind i sejlene i denne periode og er helt klart et af de mest formstærke mandskaber i League One. Ingen nederlag i de seneste 5 kampe og formen ser bare ud til at blive bedre og bedre.

Trods en lidt ujævn start på sæsonen foran egne fans hjemme på Memorial Stadium, så er Bristol City i den grad kommet efter det. De plejer da også traditionen tro, at være rigtigt gode hjemme og det vil de også vise i dag.

*

Milton Keynes fik en godkendt start på sæsonen i League One, efter oprykningen fra League Two. Men som de fleste andre hold, så bliver det pludselig hverdag og den gejst og selvtillid de havde taget med op, er stille og roligt forduftet.

I den seneste periode er det gået helt galt. Her er de gået fra nederlag til nederlag og det er nu holdet skal vise, at de har de spillere der skal til, når der kommer skader og karantæner.

Vi fornemmer bare på redaktionen, at Milton Keynes mangler tilstrækkelig med spillere på niveau til, at overleve. Vi forventer at de skal kæmpe om overlevelse og den kamp bliver hård.

Bristol City – Milton Keynes = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top