Frække

Lørdagens Frækkert fra VM kvalen…

Lørdagens “Frækkert” er også hentet i VM kvalen og her er det mest odds’ets størrelse der lækker over i denne kategori. For vi har hele tiden på redaktionen set denne kamp som rimelig komfortabel at spille på, men Bookmakerne er åbenbart ikke af samme opfattelse. Det er så til stor glæde for os på redaktionen.

Litauen – Bulgarien = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens største Bonus…

Litauen ligger sidst i deres gruppe, som også indeholder mandskaber fra hhv. Italien, Schweiz og Nordirland. Til trods for 5 afviklede kampe, er det stadig ikke lykkedes for Litauen at få et eneste point. Scoreren hedder 1-13, så man kan egentlig spørge sig selv hvor sjovt det må være for de litauiske spillere – selv om de selvfølgelig repræsentere deres land og nation. Hjemme har de mødt hhv. Italien og Nordirland.

Efter de 2 kampe hedder scoreren 1-6, men det var faktisk Nordirland der fik den største sejr. Italienerne tog hjem med -0 i bagagen, men nordirerne rejste hjem med en 4-1 sejr. Litauen har mødt dagens gæster 2 gange før, men det har begge gange været på udebane. Begge gange tabte Litauen. Men selv om det er hjemme i dag, er vi ret sikre på, at det ikke gør den store forskel. Litauen taber endnu engang.

*

Bulgarien kommer ikke med til VM næste år i Qatar, men muligheden er faktisk stadig til stede. Det kræver naturligvis en sejr i dette opgør og så også sejre over hhv. Nordirland og Schweiz. Det lyder ikke særligt sandsynligt, men så længe håbe lever, skal der kæmpes for det. Bulgarien største hæmsko er den mangelende evne til at score mål. Det er kun blevet til 3 af slagsen i de 5 første kampe. Kunne de finde en skarpretter oppe foran der var mere effektiv, så ville de have en chance for at gå videre.

Derfor tror vi at selv om Bulgarien er et noget bedre mandskab end Litauen, at de også i dette opgør vil have svært ved at score mål. Men vi er ret overbeviste om, at det vil lykkede, men tror så til gengæld også, at Bulgarien kun vinder med en enkelt pind. Det var sådan kampen endte i det første af de 2 opgør i gruppen og det er også sådan vi forventer at dette ender. Selv om vi har spillet på kampen, så er det helt sikkert ikke en kamp vi kommer til at se på blive afviklet.

Litauen – Bulgarien = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens største Bonus…

To Top