Frække

Lørdagens Frækkert fra Tyskland…

Vi slutter af i den tyske Bundesliga, hvor 2 af de mest formstærke mandskaber her mødes. Selv om Bookmakerne ikke er helt enige med os på redaktionen, så mener vi, at hjemmebanen vil give et ekstra løft til hjemmeholdet og alle 3 point.

Freiburg – Stuttgart = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Freiburg har længe tilhørt de mest formstærke mandskaber i Bundesligaen, hvilket også har rykket dem op over midten og der hvor man kan lugte succes. Efter 7 kampe uden nederlag, hvoraf de 5 var sejre, måtte de se sig besejret af B. München med 1-2. Det er bestemt godkendt med tanke på, at det var på udebane.

Efterfølgende mødte de Frankfurt, hvor resultatet endte med 2-2, som også er i rigtig god form og her viste Freiburg, at formen stadig er intakt. Man var endda foran indtil et selvmål udlignede føringen og gav slutresultatet. Så her var det uheld der ikke gav en forventet en sejr – men sådan er fodbold.

*

Stuttgart har haltet noget mere og har stort set bumpet op og ned i det meste af sæsonen. De ligger i midten og vi tror, at det også er der de ender efter endt sæson. De kan godt amme målet, men de lukker også for mange mål ind i eget net. Ligeledes har de spillet næsten halvdelen af deres kampe remis og så kommer man jo ikke rigtigt nogen vegne.

De har dog været gode på udebane i denne sæson og havde kun tabt 1 kamp, indtil de mødte Bielefeld, som før det opgør lå under stregen. Men at tabe 0-3 var ikke godt og efter remis i kampen før, fornemmer vi et formdyk hos gæsterne. Vi ved at den er lige på kanten, men tror på en hjemmesejr, hvis Freiburg dropper selvmålene.

Freiburg – Stuttgart = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top