Nyhed

Lørdagens Frækkert fra Super Cup’en i Rusland…

Så er der så småt opstart i de ligaer, hvor geografien kan være en udfordring, når den kolde periode starter. Derfor er deres Super Cup sat til i dag og det er sidste års mestre og pokalvindere, som her tørner sammen.

Zenit Petersborg – Lok. Moskva = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste bonus som Ny spiller…

Zenit Petersborg repræsenterer sidste års mestre, hvor de sluttede som en sikker nr. 1, med 8 point ned til den nærmeste konkurrent. Og det var faktisk dagens modstandere i Super Cup’en, men de blev også pokalvindere og repræsenterer den turnering i dag.

Vi anser helt klart Zenit Petersborg som det stærkeste af disse 2 mandskaber. Formen er helt i top og selv om opgøret afvikles på en neural bane, så ændrer det ikke på vores opfattelse af disse 2 mandskaber styrke.

Optakts sæsonen har været god og alle kampe er vundet. Men Zenit Petersborg skal også have en form, der er klar til CL, så det er forståeligt at de allerede er langt fremme. Vi er ret overbeviste om en sejr til Zenit.

*

Lok. Moskva er slet ikke så dårlige, men virker ikke til at være lige så langt fremme i deres forberedelser som dagens modstandere. Det er til trods for at de skal være klar til EL indenfor meget kort tid.

Så dette er en kamp både om ære, men også en kamp hvor kampformen skal findes og justeres, så de er klar til de internationale opgaver og den hjemlige turnering.

På en neutral bane er Zenit klart det bedste hold. Selv om det er den første kamp der gælder noget i denne sæson, så er vi overbeviste om, at Zenit vinder med en enkelt pind. Vi vurderer faktisk også, at begge hold score.

Zenit Petersborg – Lok. Moskva = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste bonus som Ny spiller…

To Top