Nyhed

Lørdagens “Frækkert” fra støvlelandet Italien…

Ligesom vi startede denne lørdag, så slutter vi også af i Italien, men denne gang er det ikke den bedste række, men rækken lige under Serie B. Her har vi fundet et godt odds og et rimeligt sikkert udfald, som dagens “frækkert”.

Perugia – Spezia = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får markedet bedste LIVEStream…

Perugia er som dagens gæster, helt klart bedst hjemme foran egne fans og det er da også hjemme på Renato Curi stadion i Perugia, at der er kommet flest point ind på tavlen. 5 sejre og et enkelt nederlag er det blevet til.

Scoreren på 14-7 efter 7 kampe giver et snit på 2-1, som også kunne være et bud på dette opgørs udfald. Deter da også det udfald der er kommet efter de 2 seneste besøg på Renato Curi for Spezia. Men uanset resultat tror vi på en sikker hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Spezia er også klar bedst hjemme hvor de ar fået 16 ud af sæsonens 20 point. Så kun 4 point på udebane er det blevet til indtil videre. Så igen et hold der befinder sig bedst hjemme.

Ude har de 1 sejr og en remis og ellers 5 nederlag. Scoreren hedder 5-10, så igen er et nederlag på 1-2 ikke usandsynligt. Men med kun 5 mål i 7 udekampe tror vi faktisk ikke engang, at Spezia kommer til at score i dag. Men vi spiller bare på den rene sejr.

Perugia – Spezia = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får markedet bedste LIVEStream…

To Top