Frække

Lørdagens Frækkert fra Serie B…

Vi slutter denne herlige lørdag af med et spil fra den næstbedste italienske række Serie B. Her er vi lidt overrasket over, at hjemmeholdet har fået et så højt odds, trods deres placering som tophold.

Empoli – Reggina = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Empoli er topholdet i den italienske Serie B, hvor de kun har tabt et eneste opgør indtil videre. Nederlaget kom i seneste runde, hvor Empoli var på besøg hos et af de meget formstærke mandskaber Venezia og tabte med 0-2. Venezia er indtil videre det bedste hjemmehold i Serie B.

Empoli er selv gode på hjemmebane hvor de har hentet 7 point efter 3 opgør. Vi ved godt at der er en chance for, at dette opgør ender remis. Men med den formkurve Empoli har i denne periode, samt det faktum at kampen spilles på Carlo Castellani, som er Empoli’s hjemmebane – så tror vi helt klart på hjemmesejr.

*

Reggina har haft en noget mere lunken start, med kun 1 sejr. Til gengæld har de også kun haft et enkelt nederlag, så der er 4 kampe der er endt remis. 3 af de 4 remis kampe er hentet på udebane, hvor Reggina nærmest stiller hele holdet ende foran mål og spiller på rene omstillinger.

Det betyder også målfattige kampe og vi forventer da heller ikke noget målorgie. En smal sejr til hjemmeholdet og stillingen er nok lige efter 1. halvleg. Men Empoli scorer flere gange end gæsterne og ender derfor med alle 3 point og en sejr.

Empoli – Reggina = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top