Nyhed

Lørdagens “Frækkert” fra Premier League…

Når det er lørdag er det også ens med et næsten fuldt program i de engelske turneringer og vi har været et smut i den bedste række af dem alle – Premier League – hvor vi har fundet et opgør vi tror ret meget på, som også har en dansk profil.

Wolverhampton – Tottenham = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Odds…

Wolverhampton har gjort det bedre end forventet efter de første 10 runder og ligger nr. 10, med kun 3 nederlag. Selv om de spiller meget defensivt, efter deres oprykning i sommers, har de alligevel formået at vinde 3 kampe.

Scoreren er til gengæld kun 9-9 og en topangriber ville gøre en mega forskel. Men nu må man spille med dem man har og i dagens hjemmekamp står man overfor en temmelig habil modstander. 

Vi kan slet ikke forestille s en hjemmesejr, men kan Tottenham ikke få dirket defensiven op, er muligheden for en remis helt klart til stede. Men med Tottenhams udebane form levner vi ikke hjemmeholdet mange chancer.

Afprøv BettingNews anbefalinger Gratis

Tottenham er Premier League’s bedste udehold indtil nu i sæsonen, med 5 sejre og kun 1 nederlag. Det var ude mod Watford, som var meget formstærke i den periode.

Scoreren på 11-4 vidner også om, at de godt kender vejen til målet og har et defensivt koncept der holder – også på udebane. Selv Manchester Utd. måtte lide den tort at tabe på Old Trafford, da Tottenham var på besøg.

Selvfølgelig er der ikke noget der er nemt, men Wolverhampton bør være en modstander som Tottenham kan hente alle 3 point hos og det er bestemt også det vi forventer og vi smider nogle lapper efter.

Wolverhampton – Tottenham = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Odds…

 

 

To Top