Nyhed

Lørdagens Frækkert fra opryknings Play Offs…

Vi har fundet denne 2. Semifinalekamp i den italienske Play Offs, om oprykning til Serie C – der kun er det 3 bedste niveau i landet. Men det er her at der begynder at være lidt penge at hente for klubberne og derfor en lidt mere attraktiv række at være indplaceret i.

Trapani – Piacenza = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får Lørdagens Bedste Bonus…

Trapani fik et ganske typisk, men også hæderligt 0-0 me hjem efter det første opgør, da de var på besøg hos Piaenza. Det er de ganske dygtige til på udebane, hvor de hjemme er en del mere skarpe.

Vi forventer helt klart et andet hold i spilfasen, end den defensive tilgang de havde i Piacenza. Og det plejer de også. De har vundet 7 ud af de seneste 10 hjemmekampe, spillet 2 remis og kun tabt en enkelt. Så her er de ganske habile.

*

Piazenca har haft en god sæson, men burde nok have sat sig i en bedre udgangsposition, inden dagens udekamp om en finale plads i Play Offs til Serie C. Det er selvfølgelig ikke det samme som Serie A, men det er vejen i den rigtige retning.

Alle klubber slås til sidste blodsråbe, når der er en oprykning i farvendet. Vi har dog en stærk fornemmelse af, at Piacenza taber dette opgør, med en enkelt pind. Ikke fordi de ikke vil slås, men fordi Trapani er et bedre hold – især hjemme.

Trapani – Piacenza = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får Lørdagens Bedste Bonus…

To Top