Frække

Lørdagens “Frækkert” fra La Liga 2…

Vi har også kigget lidt på den næstbedste række, som spiller trods de mange landskampe der også spilles i denne periode – men det har man valgt at se bort fra hos det spanske turnerings forbund.

Gijon – Vallecano = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets mest attraktive Bonus som Ny kunde…

Gijon ligger nede med 5 point i forhold til dagens gæster fra Vallecano, som topper La Liga 2. Det rækker til en 4. plads, så der er tæt kamp i toppen om de 2 pladser der giver direkte oprykning.

Gijon er det næst mest formstærke mandskab og har i deres seneste 5 kampe holdt eget bur rent og scoret 9 gange i modstandernes net. Hjemme på Estadio El Molinón i Gijon har de vundet deres seneste 7 opgør med en samlet score på 19-2, så der bliver ikke givet ved dørene.

Vi tror på et tæt opgør mellem 2 stærke mandskaber, men vi vurderer alligevel, at hjemmebanen Estadio El Molinón lige giver lidt større vinger til hjemmeholdet, der nærmest bor i en fæstning.

*

Vallecano er bestemt ikke uefne, men de er dog alligevel på udebane til at tale med. Kun 5 gange har de hentet alle 3 point efter 15 udekampe, men dog alligevel spillet 8 gange remis.

Så i manges øjne kunne dette opgør også ligne en pointdeling, men deres defensiv er den der alligevel får os til at vælge hjemmeholdet. De har trods alt lukket 34 mål ind, hvilket er en del efter 31 kampe – mod Gijons 27.

Havde det været et opgør på neutral grund, havde vi nok valgt Vallecano som de største favoritter, men hjemmebanen Estadio El Molinón mener vi på redaktinen, vil få en betydning.

Gijon – Vallecano = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets mest attraktive Bonus som Ny kunde…

To Top