Frække

Lørdagens “Frækkert” fra Experterne på BN…

Vi er til dagens “Frækkert” hoppet et smut over den engelske kanal og fundet et opgør i den 3. bedste række i England League One, hvor vi helt klart mener, at Bookmakerne har snorksovet i timen mht. odds’et.

Plymouth – Shrewsbury = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får det Bedste Bonus Tilbud…

Plymouth er rækkens bundhold med kun 5 point efter 12 kampe og en score på 8-21. Man er også i besiddelse af rækkens absolut ringeste form – og de var start dømt som en af kandidaterne til nedrykning.

Og indtil nu har de levet op til dette og selv om de er på hjemmebane i dette opgør, har de ikke skræmt nogen af deres gæster endnu.

De vandt det første opgør hjemme på Home Park, men der havde de stadig deres opryknings gejst i hovedet og benene, men det er nu blevet hverdag på dette niveau og det hårde arbejde er gået i gang og for Plymouth vedkommende, lidt for hårdt.

*

Shrewsbury ligger i den modsatte ende af League One og topper rækken med 30 point efter de 12 runder. Endnu har ingen hold formået at hente alle 3 point mod Shrewsbury, uanset om de har spillet på hjemme- eller udebane.

4 sejre og 2 gange remis er det blevet til på udebane og en score på 9-5. Det er svært at forestille sig under normale forhold, at hjemmeholdet skulle have nogen chancer mod et så formstærkt mandskab, der også topper rækken med masser af selvtillid.

Vi kan ikke se et gæstende hold fra Shrewsbruy tabe dette opgør og selv med kritiske briller, har vi svært ved at se et pointtab til udeholdet. Shrewsbury vil også toppe rækken med mindst 2 point til nr. 2 efter dette opgør.

Plymouth – Shrewsbury = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får det Bedste Bonus Tilbud…

To Top