Frække

Lørdagens “Frækkert” fra Experterne…

Vi indrømmer at vi nyder disse dage i 33 graders ved den tyrkiske kystby Side, hvor der er masser at se på at veltrimmede kvindekroppe – meeeeeeeen nogle burde måske have holdt en noget længere nytårskur.

Vi deler gerne nogle af vores “Frække” oplevelser med vores trofaste læsere og en af dem er denne kamp fra den engelske Championship, hvor vores valg af kamp, har en snert af “danskhed” over sig.

Aston Villa – Brentford = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor DU får dagens bedste Bonus som NY kunde…

Aston Villa har fået en lidt sløj start på sæsonen og ligger placeret som nummer 18 efter 5 runder. De har 1 sejre og to uafgjorte resultater og en målscore på 7-9 hvilket er under deres niveau.

Det kunne godt tale imod vores spil, men hvis vi kigger på de hold de har spillet imod, giver det lidt bedre mening. De har tabt til rækkens førerhold fra Cardiff som i den grad har tur i den i øjeblikket, ligesom de har tabt til Reading som spillede opryknigs spil i sidste sæson.

Så de har taget hul på sæsonen med nogle af sværvægterne. De 3 resterende kampe er spillet mod midterhold og der er 5 point et godkendt resultat når Villa selv hører til i midten af tabellen. Vi forventer at Aston Villa henter sin 2. sejr i sæsonen i dag

*

Det kører ikke for Brentford som ligger næstsidst med blot 2 point efter de første 5 runder og en sløj målscore på 5:9. Der er ikke ret meget der fungere for sidste års nummer 10.

Deres angreb er uskarpt og har lavet enormt mange fejl pasninger hvilket betyder at de ikke kommer frem til mange afslutninger, og de få de har er halve og uskarpe. De har spillet uafgjort mod Wolves og Bristol city som vi mener er hold de burde have hentet 3 point imod, eller som minimum i bare den ene kamp, men når det ikke fungere er det svært.

De viste lidt bedre takter i deres cup kamp mod QPR som de slog 4-1, men allerede i deres efterfølgende liga kamp var de tilbage på det forkerte spor igen og det ser vi ikke de får vendt i dag på udebane.

Aston Villa – Brentford = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor DU får dagens bedste Bonus som NY kunde…

To Top