Frække

Lørdagens “Frækkert” fra Experterne…

Der er sket mange positive ting i den engelske Premier League og en af dem er, at Huddersfield har indkøbt 3 danskere til truppen og det har indtil nu vist sig, at være en god idé.

Huddersfield – Southampton = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du får markedets absolut største Bonus at spille for…

Huddersfield topper Premier League, sammen med Manchester United, efter de to første runder er afviklet – hvem havde troet det. Kun målscoreren er bedre hos United, som er suveræne 8-0, hvor Huddersfield må nøjes med 4-0.

Selv om de sikkert ikke vil befinde i toppen f Premier League så længe, så er det en positiv motivationsbølge de lever på og den kan give mange point her i starten.

Vi tror de 3 danskere, som er Zanka, Billing og målmanden Lössl, som er placeret centralt på banen i hhv. målet, forsvaret og midtbanen føler at de kan gå på vandet – og de vil fortsætte i deres Jesus-sandaler et stykke tid endnu.

Så vi er overbeviste om, at Huddersfiled ikke taber hjemme på Kirklees Stadium, men chancen for remis er selvfølgelig til stede – men vi er optimistiske.

*

Southampton er bestemt ikke noget ringe hold og de er også ubesejrede efter de to første runder. De blev dog spillet på hjemmebanen og dette er det første opgør på udebane i denne sæson.

De er ikke kendt for at være specielt effektive på udebane de sidste par år og de havde da heller ikke succes i udekampene i optaktsfasen, men tabte heller ikke – så det blev en sommer med mange uafgjorte kampe.

Vi er klar over at de kan hente endnu en remis hjem, men følger vi traditionen, har Southampton aldrig vundet på Kirklees Stadium, ved tidligere møder – kun tabt.

Huddersfield – Southampton = 1 = Odds 3,20
Spillet hvor du får markedets absolut største Bonus at spille for…

To Top