Nyhed

Lørdagens “Frækkert” fra Espania La Liga..

Vi slutter af i den spanske La Liga, hvor 2 af de mindre hold tørner sammen om vigtige point. Ingen tvivl om at gæsterne har set bedre dage når det kommer til form.

Alaves – Celta Vigo = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Alaves lå med helt fremme indtil starten af januar, efter et forrygende efterår. Men truppen er ikke helt så bred som man kunne ønske sig og skader var et problem i en periode.

Men nu ser det ud til at den side af sagen er vendt og de igen har de spillere til rådighed, som betyder meget for holdet.De 2 seneste kampe har givet 4 point, mod hhv. Betis (1-1) og Levante (2-1).

Vi tror de kæmper videre for deres 6. plads, som giver adgang til EL og med en god periode, er muligheden for at de kan ende i CL, slet ikke umulig. For der er faktisk kun 1 point op til nr. 4 Sevilla.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Celta Vigo skal i den grad passe på, hvis de ikke skal finde sig selv i La Liga 2 i næste sæson. En virkelig dårlig form gør ikke troen bedre og de kan ikke bruge skader som årsag.

Det er spillet der bare ikke fungerer. 7 nederlag og 1 sejr i de seneste 8 La Liga kampe, har sendt dem ned på en 17. plads. Den sidste plads over stregen. 2 af holdene lige under ligger kun 1 point efter.

Men det ser lidt sort ud, for udebanekampe er ikke lige Celta’s kop the. 2 sejre i 11 kampe og 2 gange remis. Det siger sig selv, at de virklig skal oppe sig, hvis de skal gå fra banen med point i dag. Vi kan ikke se hvor det skulle komme fra.

Alaves – Celta Vigo = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top