Nyhed

Lørdagens Frækkert fra Englands League Two…

Så er vi nået til dagens sidste anbefaling, som er hentet i den 4. bedste række i England. I Danmark ville den hedde Danmarksserien, men i England kaldes den for League Two og er en hel del bedre og her tjener de også langt mere end bare lommepenge.

Swindon – Bradford City = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus om Ny bruger…

Swindon tabte godt nok seneste kamp mellem jul og nytår på udebane mod Port Vale med 0-2. Men skader var en del af problemet og udebanen har selvfølgelig også noget at sige. Men formen var faktisk rigtig god før dette nederlag.

Her havde Swindon ikke tabt de seneste 5 kampe og kun spillet en enkelt remis. Det er især hjemme de igen har fået bygget et stærkt koncept op og kan henrykke deres egne fans, kamp efter kamp. Vi er ikke i tvivl om, at de henrykker igen i dag.

*

Bradford City er også i nogenlunde form, bare ikke så markant som hjemmeholdets. Men Bradford er gode til at undgå at tabe og det har holdt dem i den sjove ende, hvor de ligger nr. 4 før denne runde.

Men Bradford er ret defensivt orienteret og det kan både ses på deres resultater og deres score. I forhold til mange andre af holdene i toppen, har Bradford scoret klart de færreste mål. Defensivt går det fint uden at være prangende – så det er faktisk godt gået at ligge nr. 4.

På udebane er det lidt mere jævnt, hvor kampene ca. fordeler sig jævnt på neder, remis’er og sejre. Scoren her er 11-11, så Bradford går efter det ene point de har fra start og det skaber ikke sprudlende fodboldkampe. I dag vil der ikke være noget der sprudler fra Bradford, for de rejser hjem uden point.

Swindon – Bradford City = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus om Ny bruger…

To Top