Nyhed

Lørdagens Frækkert fra Englands League One…

Vi forbliver i de engelske turneringer med dagens sidste anbefaling. Dagens Frækkert vil nok dele vandende en smule, men vi har en stor tiltro til hjemmeholdet – der er flyvende.

Blackpool – Oxford Utd. = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste PL Bonus som NY kunde…

Blackpool har meddelt, at de kun spiller på 2 heste i denne sæson. Turneringen og FA Cup’en. De har hentet flere gode spillere og hr helt klart et langt bedre mandskab i denne sæson.

De er da også startet som både forventet og ønsket. 2 kampe og 2 sejre – 1 ude og 1 hjemme. Scoreren hedder 5-1, så det hele virker til at fungere. Turneringen er ung endnu, men det momentum Blackpool har i denne periode, stopper ikke lige med det samme.

*

Oxford Utd. har også gjort det godt, med 1 sejr og en remis. De har dog ændret spillestil til sæsonen og er langt mere defensivt funderet. De lukkede da også lige lovligt mange mål ind i sidste sæson.

Men det betyder også, at de kommer færre gange op foran modstandernes mål. De har også alt for mange pasninger, før de kommer til noget der kunne ligne en chance – så der er lagt op til mange kedelige kampe for Oxfords fans.

Vi har svært ved at se, at Oxford kan dæmme op for et fremadstormende Blackpool mandskab og især i denne periode. Ikke engang en heldig remis tror vi nogen gang på jord – og spiller derfor på en god og solid hjemmesejr.

Blackpool – Oxford Utd. = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste PL Bonus som NY kunde…

To Top