Nyhed

Lørdagens Frækkert fra Englands Championship…

Vi afslutter med dagens “Frækkert” fra den næstbedste engelske række Championship, hvor det er 2 mandskaber der kæmper i bunden om overlevelse og vi er ret sikre på, hvem der overlever i dag.

Barnsley – Huddersfield = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver eneste dag…

Barnsley startede sæsonen helt forfærdelig og lignede faktisk et mandskab der ville ryge ud af Championship før jul – nærmest. Men tingene er i den grad blevet vendt og nu indtager man ikke mere sidstepladsen, efter en ellers lang periode.

Selvom formen ikke er prangende endnu, så er der fremskridt i hver eneste kamp. Og det er hjemme de skal sikre deres forbliven i Championship og det er her de skal spille i dag. De har da også fået 15 af deres 21 point på Oakwell og de efter i dag, er det 18 point.

*

Huddersfield har heller ikke haft en sæson, som har handlet om andet end at slutte godt og så komme tilbage i næste sæson. Huddersfield solgte flere af de “dyre” spillere og dem der kunne noget, efter nedrykningen fra Premier League. Bl.a Zanka Jørgensen.

Senest tabte Huddersfield i FA Cup’en til Southampton og deres form er bestemt heller ikke noget at prale med. Så nu er det der kun Championship tilbage og koncentrere sig om. Men det tror vi heller ikke vil hjælpe dem i dag, da både form og spillested ikke er til Huddersfield fordel i dag.

Barnsley – Huddersfield = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver eneste dag…

To Top