Frække

Lørdagens Frækkert fra England…

Vi slutter et stykke nede i de engelske turneringer, nemlig på det 3. bedste niveau der i daglig tale går under navnet League One. Her har vi fundet et opgør hvor begge mandskaber klart er langt bedre hjemme end ude og til det odds der er sat på dette opgør – så var valget ikke så svært.

Accrington – Plymouth = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du ALTID får markedets højeste Odds…

Accrington har spillet 4 hjemmekampe og vundet de 3 af dem. Ser man bort fra nederlaget har ens core på 5-1. På udebane er der stort set ikke noget at berette om – så det undlader vi.

Accrington ligger lige pt. nr. 10, som er en placering ringere end dagens gæster. De har stort set opnået de samme resultater og har samme udfordring hjemme og ude. Derfor mener vi at det er oplagt at dagens gæster de taber til et velspillende hjemmehold.

*

Plymouth er faktisk ringere på udebane end dagens hjemmehold. 2 point efter 4 kampe og en score på 5-8. I det hele taget har Plymouth haft en rodet sæsonstart og det virker ikke som om der er mere stabilitet på vej, mht. formen.

Plymouth vil selvfølgelig pakke sig godt sammen og det vil blive et tæt opgør, med et hjemmehold der vinder med 1 enkelt mål. Det betyder ikke at der kun bliver scoret 1 mål – for vi fornemmer at der nok skal falde mindst 3 mål eller flere i dette opgør.

Accrington – Plymouth = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du ALTID får markedets højeste Odds…

To Top