Frække

Lørdagens Frækkert fra engelske PL…

I dagens sidste anbefaling, som er hentet i den engelske Premier League, er det mellem 2 mandskaber der begge har overrasket i denne sæson. Hjemmeholdet har gjort det negativt, mens dagens gæster har det gjort det modsatte og ligger helt i top.

Arsenal – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Arsenal er stille og roligt ved at arbejde sig op i den rigtige halvdel af denne sæsons Premier League udgave. Ikke ret mange ville have troet, at de være placeret under midten i den første halvdel af sæsonen. Det skal dog siges, at det har været middelmådige mandskaber de har hentet point imod. De tabte til Southampton i FA Cup’en, som er et af de mere positivt jævne mandskaber.

I dag er det så et af topholdene der kommer på besøg i London og her skal de virkelig være vågne, hvis de skal hente en sejr. Det skal nok blive en underholdene affære, men vi har en tendens til at tro, at gæsterne er langt bedre kørende og udebanen har jo indtil nu ikke været et problem for gæsterene.

*

Manchester Utd. er med helt oppe og slås om 1. og 2. pladsen sammen med rivalerne fra den blå ende af Manchester. De er ved at skille sig stille og roligt ud i toppen og kun Leicester truer lidt med at følge med med. United er stadig det bedste mandskab på udebane, med 8 sejre og 2 gange remis – så ingen nederlag, Score hedder 24-12, så det er næsten 2-1 i hver kamp. Det resultat kunne sagtens blive udfaldet af dette opgør.

Og den fine form blev senest fulgt op af en sejr over ærkerivalerne fra Liverpool, da de vandt med 3-2 i FA Cup’en. Så den selvtillid der allerede var i truppen, er bestemt ikke blevet mindre. Den tilsvarende kamp hjemme blev tabt, så her har United også noget at skulle revanchere. Tæt opgør med en smal sejr til gæsterne er vores bud.

Arsenal – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top