Frække

Lørdagens Frækkert fra engelske League One…

Vi skal selvfølgelig også have et opgør med fra England, selv om de højest placerede rækker holder sig en velfortjent pause. Det har vi hentet på det 3. bedste niveau som i daglig tale benævnes som League One. Her er det et opgør mellem 2 mandskaber der er temmelig udfordret i denne periode.

Gillingham – Burton = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Gillingham har fået point i halvdelen af deres kampe, dog med flest sejre. Men de har også fordelt deres pointhøst ligeligt ude og hjemme. Så Gillingham er et jævnt midter hold igen i denne sæson og slutter nok også der omkring, når sæsonen er færdigspillet.

De har haft en down periode på det seneste, men ingen af disse mandskaber havde en så elendig form som dagen gæster har præsteret i en periode. Det er mod disse hold Gillingham skal have point og som regel får det. De er trods alt hjemme og det er en lille fordel.

*

Burton skal hele 9 runder tilbage for at finde den seneste sejr, som var hjemme over Charlton tilbage i November. Så juleperioden har bestemt ikke været en dans på roser for Burton. De seneste 5 kampe er alle tabt og i alle opgør har modstanderen scoret mere end 1 mål. Faktisk er der lukket ikke færre end 19 mål i de 5 kampe, så man kan roligt sige at der er en defensiv udfordring.

I de seneste 3 kampe alene er der lukket ikke færre end 4 mål ind og placeringen er i bunden af League One. Der er 9 point op til en redning, hvilket ikke er umuligt. Men det virker som om, at Burton allerede har stemplet ud af rækken for denne gang og taber igen med mere end 1 mål. Vi spiller dog bare lige på.

Gillingham – Burton = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top