Frække

Lørdagens Frækkert fra engelske Championship…

Vi slutter af i verden dyreste sekunda række Championship, hvor lønninger er langt højere end hvad mange af de dyreste danske Superliga spillere får. Så ingen tvivl om, at det er en attraktiv liga for de næstbedste spillere.

Middlesbrough – Millwall = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus…

Middlesbrough har en super god hjemmebane, hvor de kun en enkelt gang ha måtte forlade banen som tabere. Ellers er det blevet til 17 point i 8 kampe og en fin score på 11-4. På udebane er det til gengældt rædselsfuldt og skal de med i det gode selskab, så skal udebane kvaliteterne forbedres væsentligt.

Men på Riverside Stadium er de meget stærke og stabile og vi er ret overbevistre om, at de henter endnu en sejr og holder sig med lige udenfor det sjove selskab. En formstigning og lidt mere selvtillid på udebane, så har de virkelig en chance for at rykke op. 

*

Millwall ligger tæt på dagens hjemmehold i tabellen, men har haft en faldende formkurve over en længere periode. Det startede jævnt med sejre og gik så over i en periode med mange remis’er. Men på det seneste er de blevet afløst af nederlag. 

Millwalls problem er de spiller for meget på tværs og leder efter de gode afleveringer. Men det er for let at læse og på udebane fungerer det rigtigt skidt. I dag står de overfor et af de absolutbedre hjemmehold i Championship og her vild e bliver sat på plads.

Middlesbrough – Millwall = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus…

To Top