Nyhed

Lørdagens “Frækkert” fra den tyske Bundesliga…

Vi slutter lørdagens anbefalinger af med et opgør fra den tyske Bundesliga, hvor der er begyndt at tegne sig et rimeligt klart og tydeligt billede af, hvilke hold der har noget at komme med i kampene og hvem der har store udfordringer.

Nürnberg – Stuttgart = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor DU slipper for NemID og aldersbegrænsning…

Nürnberg har ikke et af de bedste mandskaber i Bundesligaen, men de kæmper bragt og får indtil videre de point der gør, at de forbliver over stregen. Det er især hjemme på Max-Morlock-Stadion de bedste varetager deres pointhøst, for på udebane er det nærmest pinligt.

3-17 hedder scoreren på fremmed græs – men til gengæld hjemme på Max-Morlock-Stadion, er den i plus med 8-5, så det er her man skal sætte sin lid til point. Normalt ville vi ikke have spillet så sikkert på en hjemme sejr, men dagens gæster er helt til rotterne.

*

Stuttgart virker nærmest som benamputerede når de spiller. og det er virkeligt uforklarligt, hvorfor de ligger og roder på sidstepladsen. Kun 1 sejr og 2 gange remis har de fået efter de første 10 kampe og en score å 6-24. Det er både ude og hjemme de virker helt uden selvtillid.

Deres seneste 4 kampe er tabt me tilsammen 1-14, så det virker nærmest som om de har slået helt op i banen, allerede efter kun 10 runder. Måske er lidt af årsagen deres mange skader, men truppen virker tilsyneladende heller ikke bred nok, når man ikke kan gøre det bedre med sine erstatninger.

Nürnberg – Stuttgart = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor DU slipper for NemID og aldersbegrænsning…

To Top