Nyhed

Lørdagens “Frækkert” fra den franske Ligue 1…

Vi slutter af med noget fransk og vi ved godt at nogen vil ryste en smule på hovedet over vores valg af favorit til dette opgør. Me vi er slet ikke af samme overbevisning som Bookmakerne.

Gijon – Monaco = 1= Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus 122%…

Gijon ligger om kæmper med dagens gæster fra Monaco om, at rykke op over stregen og ligge der efter sæsonen. Men det har været lidt tungt for klubben i denne sæson.

Formen er ikke rigtigt på plads og der har været en del skader, der har haft udslaget i forhold til at få point ind på kontoen. Men det ser ud til at det er ved at være et overstået kapitel og der er nu kun få tilbage der ikke kan deltage. Vi tror det gør den helt store forskel i dag.

*

Monaco kan der imod ikke sige sig fri for skader, for spillerne står nærmest i kø for at blive indskrevet. I hjemmekampen i pokalen mod Metz, måtte man udover at tabe, se endnu 3 spillere ryge på listen.

Hele 10 spillere kan formegentlig ikke spille og det svarer til et holds markspillere. Det virker stramt for Monaco i denne sæson og vi fornemmer snart, at der skal mirakler til.

Der er 3 point op til den rigtige side af stregen, men formen sejler. De har ikke vundet en kamp i Ligue 1 siden den 4. december og kun spillet 2 gange remis i samme periode. Vi tror stadig ikke på dem og slet ikke med den skadesliste de har og den selvtillid de IKKE har meget mere tilbage af.

Gijon – Monaco = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus 122%…

 

To Top