Nyhed

Lørdagens “Frækkert” fra Danmark…

Vi slutter lørdagen af med et opgør fra den danske Superliga, som til tider kan være rimelig anstrengende at spille på, men vi føler os dog fortrøstningsfulde i forhold til dagens valg af resultat og anbefaling.

SønderjyskE – Hobro IK = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får den bedste Bookmaker Service med tilbud…

SønderjyskE befinder sig kun godt hjemme på Sydbank Park i Haderslev, for når de spiller på andre stadions er det tæt på at være pinligt. I deres 4 kamp på femmed græs er der kun hentet 1 point.

Hjemme på Sydbank Park er de noget mere besværlige og har da også vundet 2 ud af 3 kampe i sæsonen her. AaB var for stor en mundfuld og var i god form i den periode, men både Horsens og Vendsyssel blev sendt hjem med nederlag. Hobro er i samme lag.

*

Hobro IK kæmper en del med selvtilliden efter oprykningen og ligger placeret på en sidsteplads før denne runde. De har også kun hentet 1 point på fremmed græs og det var mod Horsens.

Scoreren hedder 7-17, så ingen tvivl om at de står overfor en kæmpe opgave i det nordjyske med, at få holdet løftet hurtigt nok. De seneste 6 gange de har gæstet Sydbank Park, har de tabt de 5 af dem. Kun en enkelt er endt remis.

SønderjyskE – Hobro IK = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får den bedste Bookmaker Service med tilbud…

To Top