Nyhed

Lørdagens Frækkert fra Championship…

Vi slutter den sidste lørdag i sommertiden af med et opgør fra den næstbedste engelske række Championship, hvor vi går efter en sikker udesejr, hvilket kan være en udfordring når det gælder engelske kampe.

Middlesbrough – Fulham = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Middlesbrough kom fint fra land og røg så ind i et fordyk, hvilket er normalt. Men i dette tilfælde er det endt med et nærmest frit fald og kun 1 point er kommet ind på kontoen i deres seneste 5 kampe.

De bidder dog lidt fra sig hjemme, men det ender alligevel med nederlag eller remis. Skader er en del af del, men det vides også at der er begyndt at blive skabt en mindre god stemning og lidt internt uro. Det er aldrig sundt for et mandskab.

*

Fulham har fuldstændig ro på bagsmækken og de kan da også være nogenlunde tilfredse med indsatsen indtil videre. De tabte dog til Stoke i seneste runde, hvilket var lidt overraskende – men alle hold kan have en off day.

Fulham vandt senest de besøgte Riverside Stadium og har da også haft et godt tag i hjemmeholdet de seneste år. Men historik er en ting og form er noget andet. Sætter vi de 2 hold o mod hinanden, så er der ingen tvivl om, at Fulham er bedst på stort set alle parametre. Vi tror på alle 3 point i dag.

Middlesbrough – Fulham = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top