Nyhed

Lørdagens Frækkert fra Bundesligaen…

Vi slutter denne sidste lørdag i vinterferien af med et spil fra den tyske Bundesliga, som ikke har været lige så forudsigelig som den plejer at være. Men det kan stadig ende som det plejer. Det er dog ikke tophold vi her har set på, men hold fra den anden ende.

Augsburg – Freiburg = 1 = 2,00
Spillet hvor du altid får de Højeste Odds…

Augsburg har haft det hårdt i 2020, men de har også både mødt tophold og spillet flest kampe på udebane. Og udebane er bare ikke et særligt godt match når det drejer sig om Augsburg. Så er hjemmebanen en helt anden snak.

Her er de kun blevet overrumplet 3 gange efter 10 hjemmekampe og har vundet 5. Scoren hedder 21-17, så selv om den ikke er prangende, så er den godkendt. Det bliver tæt, men vi hælder til en smal hjemmesejr på 2-1 eller 3-2.

*

Freiburg ligger lige der hvor det bliver rigtigt kedeligt, hvis der ikke kommer point på tavlen, for så er de ved at være låst fast i ingenmandsland, hvor de hverken kan ryge den ene eller anden vej. Det plejer ikke at være motiverende for nogen hold.

Freiburg er jævne på fremmed græs og gør det nogenlunde mod de ringe hold i bunden. Selv om dagens hjemmehold ikke er fra toppen, så plejer disse 2 hold at vinde hjemme foran egne fans og tabe på fremmed græs. Samme model ser vi i denne sæson og derfor tror vi på et nederlag til gæsterne.

Augsburg – Freiburg = 1 = 2,00
Spillet hvor du altid får de Højeste Odds…

To Top