Frække

Lørdagens “Frækkert” fra BNs panel…

Vi har i panelet en ekspert der allerede sidste sæson begyndte at kigge mod de lavere engelske rækker og hentede en del gode bets hjem på de hold der holder til der, bla. i FA cuppen. I dag har han kigget på den “Frække”.

Et af de hold han tidligt fik et godt øje til er The Red Imps, fra League Two som han har fundet et spil på idag som resten af panelet godt kan se fornuften i. Vores ekspert er dog langt fra enig og har sågar snakket om at han ser dem som mulig opryknings kandidat og indtil nu ser det ikke ud til at han tager helt fejl på den kant.

Lincoln City – Mansfield = 1 = Odds 2,60
Spillet hos den Bookmaker der giver dig flest kundetilbud…

Vi er taget til den 3. bedste engelske række hvor Lincoln City som gav os nogle gode wins sidste sæson, idag hjemme tager imod Mansfield. Lincoln City er af mange blevet undervurderet og ikke spået mange chancer for overlevelse efter de rykkede op efter en kanon sæson.

Lincoln city er nemlig startet rigtig godt og har vist god stabilitet i deres spil indtil nu hvor de har hentet 12 point på de første 7 kampe og indtager rækken 5 plads som giver adgang til spil om oprykning, men sæsonen er lang og idag skal de hente 3 point hjemme på eget græs hvor de endnu er ubesejret i denne sæson og kun har lukket 2 mål ind og selv har scoret 5.

Deres forsvars præstationer kan måle sig med de etablerede hold i rækken og de er samlet set det hold der lukker næst færrest mål ind (sammen med 3 andre) det er ret imponerende.

Lincoln har ikke vist tegn på svaghed eller på at deres niveau er på vej ned og godt hjulpet af deres fans er der lagt i ovnen til et brag af en kamp. skulle man være i tvivl kan man tage et kig på deres facebook side.

*

Mansfield har efterhånden en del sæsoner på bagen i den 3. bedste engelske række og er et stabilt midterhold, som da også er den position de lige nu indtager med rækkens 11. plads.

De er et typisk hjemmebane hold forstået på den måde, at de henter ca. 2/3 af deres point på hjemmebane og indtil nu har de hentet 8 af deres 10 på eget græs. Så de er udfordret på udebane hvor de endnu ikke har hentet en sejr i denne sæson og har en målscore på 4-5.

Især deres hullede forsvar på udebane kan give dem problemer mod dagens modstander som har vist at de godt kan lave mål og samtidig lukker godt af på egen halvdel.

Sidst de to hold spillede mod hinanden var i 2014 som var den første sæson Mansfield havde i League two. En kamp som Mansfield vandt. I dag ser vi rollerne byttet om og vi tror på at sidste års 16/1 finaledeltager tager alle 3 point på hjemmebane.

Lincoln City – Mansfield = 1 = Odds 2,60
Spillet hos den Bookmaker der giver dig flest kundetilbud…

To Top