Frække

Lørdagens Frækkert fra Alpelandet…

Vi er smuttet ned til det sneklædte og bergtagende land Schweiz, hvor det ellers tidligere så suveræne mesterhold fra Basel, har virket noget pauver i denne sæson. Især på udebane har det været skidt.

Servette – Basel = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Bonus som Ny…

Servette har i mange sæsoner været lige efter de bedste fodboldklubber i landet, men i år har de nærmet sig og har muligheden for at ende i Europa. Det har de prøvet før, men det er et stykke tid siden. Men kun 3-4 point skiller dem fra denne succes og gæsterne er et af de mandskaber de kan nå.

Servette har haft en ret god hjemmebane i denne sæson og kun Luzern har formået at vinde på Stade de Genève i denne sæson. Formen kunne have været bedre, men de har spillet en del udekampe i streg og efter de er vendt hjem igen, vinder de. Det forventer vi også at de gør i dag.

*

Basel har virkelig haft en ujævn sæson og har for længst opgivet at blive mestre. Der er da også  hele 19 point op til Young Boys på 1. pladsen. Så nu gælder det om at forsvare 2. pladsen, men der bliver kamp om den. I Schweiz er der 3 mandskaber der får muligheden for at spille europæisk og der er 4 mandskaber der slås om de 2 sidste pladser.

Basel har tidligere gjort det hæderligt på udebane, men med den faldende form og de dårlige resultater, så har det også påvirket udekampene. Hvis dette ikke snart ændres, så hedder det ikke Europa deltagelse i næste sæson, men vi tror bare ikke det sker i dag, mod et godt hjemmehold.

Servette – Basel = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Bonus som Ny…

To Top