Frække

Lørdagens Frækkert fra Allsvenskan…

Denne anbefaling er hentet i den bedste svenske række, men der er i mellem 2 mandskaber, man på ingen måde skal regne med vil blande sig i toppen. Det er nok mere bunde de ender med at skulle flygte fra. 

Örebro – Falkenbergs = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når de spiller…

Örebro har placeret sig i midten af rækken, men stadig i den nederste halvdel. Efter 11 runder er de kun 4 point fra nedrykningsstregen, så det spøgelse skal de nok slås med længe og lang inde i sæsonen.

Örebro er klart bedst hjemme hvor de har hentet 8 af deres 13 point. Problemet for Öebro er der evner foran modstandernes mål – de har det svært. Så det er ikke kampe med mange mål man skal satse på, med Örebro som deltager. Når vi ser på dagens gæster, så mener vi helt klart at Örebro skal vinde dette opgør – og det kunne sagtens blive med mere end 1 mål.

*

Falkenbergs har æren af at ligge sidst efter 11 kampe. Der er skrabet 8 point sammen og scoreren hedder 12-18 – så der er mange udfordringer i Falkensberg der skal løses, hvis de skal tro på overlevelse. men der er 30 runder at spille i og vi er kun nået til den 12.

Falkensbger har faktisk fået de 5 af deres 8 point på udebane. Men det er ikke fordi de er et godt kontrahold. Det var lige starten af turneringen hvor alle var tændte og klar – men de slukkede hurtigt ned og er nu i stor spillemæssig krise. De har det forøvrigt også svært når de møder Örebro hjemme. Sikkert nederlag til Falkensberg.

Örebro – Falkenbergs = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når de spiller…

To Top