Frække

Lørdagens “Frække” spil på redaktionen…

Dagens sidste anbefaling på BN er et opgør vi har været i den 4. bedste engelske række League Two og hente, hvor det ene hold er en gammel kending som spillede væsentligt højere oppe får kun få år siden – men nu er at finde på dette niveau.

Coventry – Mansfield = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den Bedste Service og Tilbud som kunde løbende

Coventry lå i Championship for kun får år siden og har da også været repræsenteret i Premier League tidligere. Men nu slås man med de udfordringer der er, når man kun spiller på 4. bedste niveau.

De kvaler er indtil løst på en tilfredsstillende måde og man er da også med i det felt, hvor det kan ende med en oprykning efter sæsonen. Hjemme har man en score på 9-2 og opnået 16 point efter 8 kampe. Ikke prangende men godt nok på dette niveau.

*

Mansfield har begået sig på dette niveau i nogle sæsoner og er kun et jævnt hold på dette niveau. På udebane har de kun formået at række hænderne i vejret som vindere en enkelt gang i 8 udekampe.

Scoren på 7-12 er måske ikke så slem men indikere dog, at defensiven har nogle udfordringer på fremmed græs, når man lukke 1,5 mål i hver udekamp.

Selv om formen er tilfredsstillende hos gæsterne fra Mansfield, så vurderer vi på redaktionen at der er så stor niveauforskel, at Coventry henter en sikker sejr.

Coventry – Mansfield = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den Bedste Service og Tilbud som kunde løbende

To Top