Nyhed

Lørdagens “Frække” Premier League ” anbefaling…

Vi slutter hvor vi startede, nemlig i den engelske Premier League – hvor det endnu engang er hold fra fra den øverste 1/3 der her tørner sammen om de vigtige point. Vi har en fidus til gæsterne, der har et dansk islæt med stor vigtighed for holdet.

Leicester – Tottenham = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Odds…

Leicester har virkeligt vært udfordret i denne sæson med mange forskellige ting – også ting der ikke har noget med fodbolden i sig selv at gøre. Og tabet af klubejeren får ca. 1 md. siden, har sat sine spor.

Leicester var ikke så godt kørende før dette forfærdelige uheld, men siden da ser det ud til, at de er rykket tættere sammen i bussen og kæmper både for sig selv og den afdøde klubejer.

Men tingene skal afgøres på banen og selvom de ikke har tabt siden denne forfærdelige dag, så har de langt fra været overbevisende. I dag får de et hold å besøg, hvor det hele stort set kører på skinner.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Tottenham er stadig Premier League bedste udehold, selv om de tabte senest i London til Arsenal. Men det er heller ingen skam at tabe på Emirates – men måden det skete på, var ikke så godt.

For i det sidste kvarter af kampen, lb Arsenal nærmest hen over Tottenham og vendte et truende nederlag på 1-2, til en sejr på 4-2. Så her har der været noget at tale om i løbet af ugen. Men Tottenham har også mange jern i ilden i denne periode, så enkelte udfald vil der kommer.

Vi er overbeviste om en tæt opgør og at begge hold også vil score. Men vi ser helt klart Tottenham som mere end en svag favorit og vurderer at de ender med at løbe med alle 3 point.

Leicester – Tottenham = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Odds…

To Top