Frække

Lørdagens Frække målorgie fra Serie A…

Der hersker ingen tvivl om, at dette opgør er et vi på redaktionen skal se fra start til slut – for vi er ikke i tvivl om at det bliver et målrigt opgør. De 2 hold der er med i dette opgør har tilsammen scoret 150 mål og gæsterne har alene leveret næsten 90.

Juventus – Atalanta = Over 3,5 mål = Odds 2,60
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus at spille for…

Juventus kender vi alle, der igen i denne sæson har Cristiano Ronaldo i truppen. Han har dog ikke haft helt den samme succes som i Real Madrid, men han har dog stadig gjort det godt. Juventus kan se tilbage på en fantastisk genstart, hvor der ikke er givet noget som helst ved dørene.

Med en margin på 7 point ned til Lazio, virker mesterskabet at være placeret. Men der er dog 6 runder tilbage af sæsonen, så “Den gamle dame” må vente lidt endnu med, at løfte armene og gøre arbejdet færdigt. Vi er ret overbeviste om, at Juventus scorer mindst 2 mål i dag hjemme på Allianz Stadion, hvor de har scoret ca. 2/3 af deres mål.

*

Atalanta er stort set i lige så god form og er fortsat med at score vanvittige mange mål også efter genstarten. Så ingen tvivl om at Atalanta har et offensivt koncept, både ude og hjemme. Den dag defensiven bliver mere fast, så vil de true Juventus i kampen om mesterskabet.

Atalanta har scoret 13 mål i de første 5 kampe efter genåbningen og Lazio måtte indkasserer 3 og Napoli 2 mål i deres nederlag til Atalanta. Disse var begge hjemme, men udebanen er bestemt ikke frygtet. I denne sæson har Atalanta være det bedste hold på udebane indtil og scoret over 40 mål. Vi tror også på mindst 2 mål fra gæsterne i dag.

Juventus – Atalanta = Over 3,5 mål = Odds 2,60
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top