Nyhed

Lørdagens Frække kamp fra Premier League…

Vi slutter i den traditionsrige engelske Premier League, hvor disse 2 hold ikke skal frygte at ryge efter sæsonen, men heller ikke nogen europæiske placeringer – bare en sæson som fyld.

West Ham – Everton = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

West Ham ligger nr. 9, hvilket må siges at være godkendt på nuværende tidspunkt. De har haft en smule skades udfordringer i denne sæson, men har en trup der har kunnet bære det.

Hjemme på det Olympiske Stadion har de gjort det godt og kun de sore klubber har taget hvad de er kommet efter. 8 sejre og 3 gange remis, efter 16 kampe er godkendt.

De plejer at have styr på gæsterne når de er på besøg og vi skal en del sæsoner tilbage for, at finde den seneste udesejr til Everton, på det Olympiske Stadion. West Ham taber ikke i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Everton ligger lige efter med 2 point og 2 placeringer lavere, end dagens hjemmehold. De skal heller ikke frygte fiaskoen, da de også er for langt væk fra nedrykningsstregen.

De har samme udfordringer på udebane som hjemmeholdet og har kun 4 gange kunnet triumfere. Kun ringe hold som Cardiff og Huddersfield har de slået ude, men den kategori hører West Ham bestemt ikke til. Everton taber.

West Ham – Everton = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top