Frække

Lørdagens Frække fra Frankrigs Ligue 1…

Vi slutter endnu en gang af i den franske Ligue 1, som er den bedste fodboldrække i Frankrig. Vores valgte kamp indeholder ikke de kommende mestre – det er vi ret sikre på – men en god skilling kan man godt hente her.

St. Etienne – Strasbourg = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

St. Etienne er sådan et hold der har virkelige gode periode og så efterfulgt af rimelige ringe. Men de plejer at være gode til at være forberedt til sæsonstart. Der er kommet nogle nye ansigter og i træningskampene kunne man se at det begyndte at fungere.

Den første kamp i denne sæson blev vundet også hjemme på Geoffroy-Guichard med 2-0 over Lorient. Nok et mandskab der har nogle samme styrke som dagens gæster. Vi skal helt tilbage til 2006 for, at finde den seneste udesejr i dette opgør – de øvrige har St. Etienne stort set vundet alle sammen. 

*

Strasbourg har fået en “Øv” start på denne sæson med 2 rene nederlag og en score på 1-5 allerede. Defensiven sejler og der var også skænderier på banen i det seneste opgør. Man kan vist roligt sige, at Strasbourg er i ubalance her i starten og har slet ikke været klar.

De tabte den hidtil eneste udekamp med 1-3 til Lorient. Vi mener helt klart at St. Etienne er bedre end Lorient, som de jo også slog med 2-0 i deres første kamp. Det virker derfor ret oplagt, at St. Etienne vinder hjemme over Strasbourg og sikker med mere end 1 mål.

St. Etienne – Strasbourg = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top