Freynhofer

Lørdagens Frække Champions League finale…

I dag vil det meste af fodbold Europa stå helt stille, når dette opgør afvikles. Champions League finalen er vel næsten lige så stor som VM finalen og det er en titel som både klub og fans, vil kunne leve på i mange mange år fremover.

Tottenham – Liverpool = X = Odds 3,60
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

Tottenham gjorde det igen, fristes man til at sige, efter de har afleveret 2 sæsoner i streg, fra den øverste hylde af både engelsk, men også international fodbold.. At være det ene af 2 britiske hold i CL finalen, fortæller også om, at engelske fodbold er tilbage – for det var også kun Premier League hold, der spillede i El finalen.

Så efter over 25 år er engelsk fodbold igen noget de kan være stolte over på det engelske fastland, hvor de jo har rigeligt med andre udfordringer som Brexit. Men her er det fodbold det drejer sig om.

Ikke mange havde troet at Tottenham ville stå her i den sidste kamp, men med lidt held og selvfølgelig også gode kampe og resultater – så er det alligevel endt sådan. Tottenham vil nok ikke spille lige så friskt til som de plejer og de vil helt sikker været presse en stor del af kampen.

Men vi tror alligevel på redaktionen, at de kan hive en remis hjem og hvad der så sker i de sidste 30 minutter – ved kun vor Herre og hans engle. Men Nøøøj hvor vi glæder os til kampen.

*

Liverpool er i den grad blevet genrejst med Klopp bag roret og selv om det engelske mesterskab glippede, så er den 2. plads stadig en fornem præstation. De pressede City helt til det sidste, men manglede lige lidt i enden.

Her er det et opgør og Klopp har vist at han er god til at sætte holdet op til denne type kampe. Men denne gang er det ikke hjemme, så helt den samme vildskab tror vi ikke kommer fra det røde hold i dag. For 1 år siden stod de i EL finalen og her glippede det – det kan sagtens ske igen.

På papiret er Liverpool i klar bedst form, men begge mandskaber har aft lidt ro på og hvile og vil formegentligt været helt oppe og ringe til opgøret. Vi tror på et tæt opgør domineret af Liverpool – men som vil trække ud, da de kun vil spille remis i ordinær spilletid.

Tottenham – Liverpool = X = Odds 3,60
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille for…

To Top