Bonus

Lørdagens Finale Bonus fra FA Cup’en…

Chelsea har rigtigt mange jern i ilden i denne periode, hvor det både som i dag er FA Cups finalen og indenfor nærmeste fremtid også en Champions League finale. Så det har i den grad været en god sæson for Chelsea og den kan ende med det helt store, hvis både dagens mulige titel hjemtages og hvis de skulle slå Manchester City i CL finalen.

Chelsea – Leicester = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Chelsea koncentrerer sig selvfølgelig om en kamp af gangen og det er faktisk sådan, at disse 2 mandskaber skal mødes igen allerede om 3 dage. i kampen om 3. pladsen i Premier League. Her ligger Chelsea kun 2 point efter dagens gæster fra Leicester, så det hele ser godt ud for hjemmeholdet – men det kan også ende med – lige ved og næsten.

Chelsea er dog i rigtig god form og selv om de tabte seneste runde i Premier League hjemme til Arsenal, så skal man huske at de lige havde spillet semifinale mod Real Madrid i midt ugen. Og der har været et stort slid på Chelsea’s spillere i denne sæson. I dag vil de helt sikkert være klar og vi hælder til en sejr til Chelsea i denne sæson FA Cup finale.

*

Leicester og Schmeichel er endt i en af verdens mest prestigefyldte pokal finaler der findes og også den med den længste tradition. Det er fuldt fortjent og deres nuværende placering i Premier League som nr. 3, viser også at de har haft en glimrende samlet sæson. Som Chelsea kan de også slutte med hæder og ære. En 3. plads i Premier League og en FA Cup titel, vil være at betragte som stor succes for Leicester.

Formen er godkendt og med tanke på, at et nederlag til dagens “hjemmehold” (kampen spilles på Wembley som traditionen byder) i dag og igen om 3 dage, vil gøre ondt. Så selvfølgelig kommer Leicester med alt hvad de har i disse 2 kampe. Selv om de vandt på udebane over Manchester United, så ser vi det opgør som et træthedstegn hos netop Manchester United. De havde også spillet midt uge kamp mod Roma op til det opgør. I dag står de overfor et bedre og friskt hold fra Chelsea og vi ser at den opgave er en kende for stor for Schmeichel og Co.

Chelsea – Leicester = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top