Sats

Lørdagens FA Cup “Sats” fra redaktionen…

Vi slutter dagens anbefalinger af med det traditionsrige engelske opgør på Wembley som kaldes for FA CUP’en – som er en af de mest prestiges fyldte pokalturneringer der findes og som har en meget lang historie.

Chelsea – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,70
Spillet hos den Nye Bookie med de høje Odds på engelske kampe…

Chelsea har ikke kunnet følge op på sidste sæsons gode spil og resultater. En 5. plads og ikke med i Champions League er bestemt ikke tilfredsstillende. Men en sejr i dagens stormøde vil kunne redde sæsonen en del.

Men spillet har ikke været det bedste og i de seneste kampe, hvor de havde chancen for CL i næste sæson, har de kun opnået en remis. Havde man vundet de 2 sidste kampe, ville man have passeret Liverpool og dermed deltaget i CL.

Så det er ikke et mandskab der helt kører på skinner der kommer til dagens kamp, men denne slags kampe er alligevel specielle og spillerne skal nok være klar i dag. Vi tror dog ikke helt på dem over 90 minutter.

*

Manchester Utd. og Mourinho kan hente den 2. titel på 2 sæsoner. Sidste sæson blev det til Euro League titlen og i denne kan det ende med denne FA Cup titel, der spilles om i denne finale.

Mourinho er en snu ræv og kender vi ham godt, er han helt klar til dette opgør – både taktisk og trup mæssigt. Dog er vi en smule bange for, at de 2 holds spilestile ikke nødvendig skaber et brag af et opgør.

Vi tror på en noget langtrukken første halvleg, som så løser op efter et mål i det første kvarter af 2. halvleg. Her tror vi at Manchester Utd. vil stå bedst og kommer de først foran – så kommer den kedelige bus ind på banen – Desværre.

Det er et finale og der er mange andre faktorer der kan spille ind i sådan et opgør, men når vi vurderer de to hold ser vi et Manchester Utd. hold der er bedre funderet på de fleste pladser og så har vi respekt for Mourinho’s taktiske evner – uanset hvor kedelige de måtte være. Vo ser et United hold med pokalen efter de 90 minutter.

Chelsea – Manchester Utd. = 2 = Odds 2,70
Spillet hos den Nye Bookie med de høje Odds på engelske kampe…

To Top