Bonus

Lørdagens FA Cup Bonus på BettingNews…

Så er der dømt stormøde i FA Cup’en, hvor man er nået til Semifinalerne, som spilles på en neutral bane og kun afvikles over en runde og ikke 2 som ellers er traditionen. Kampen spilles dog stadig i London, som være en lille fordel for hjemmeholdet – som bor og spiller i London til dagligt. Men spændende bliver det at se de 2 tophold mødes i denne gamle traditionsrige turnering, som FA Cup’en helt klart er.

Chelsea – Manchester City = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Chelsea har nok at se til i denne periode, hvor de som dagens gæster stadig er med i Champions League og den hjemlige FA Cup, udover Premier League. Så der er nok af kampe bare for klubben. Spillere der også tørner ud for deres respektive landshold har den slidtage oveni. SÅ det er efterhånden nogle godt brugte spillere, der skal kæmpe om at nå finalen i denne sæsons FA Cup. Chelsea er som dagens gæster i glimrende form og har ramt den lige på det rigtige tidspunkt.

Chelsea har vist sig at være ganske habile på udebane, som kampen i princippet spilles på, selv om den er i London. Det burde give det en smule fordel af den mindre rejsetid. Men når man så ser på dagens gæster, som fare Europa rundt, uden det gør det store ved holdet, så er det en frygtindgydende modstander de står overfor. Chelsea har kun vundet 1X i de seneste 5 indbyrdes kampe og det var hjemme på Stamford. Vi tror ikke at de vinder i dag – men de skal nok bide fra sig.

*

Manchester City ser ud til at have fundet den sæson, hvor de måske snupper alt hvad der er muligt. Med en triumf i dette opgør og med en 1. plads i Premier League – med en stor margin – ser det ud til mindst “The Double” for de blå fra Manchester. Da de også stadig er med i Champions Leagues semifinaler, er der virkelig meget der kan motivere både klub og spillere. Ligeledes er det spillere der er vant til at spille de “vigtige” kampe – så det ser rigtigt godt ud.

Formen er helt oppe og ringe og selv om de tabte i sidste weekend til Leeds, så ser vi det ikke som en formnedgang – men mere som en klar prioritering fra Guardiola’s side. De slog efterfølgende Dortmund i Tyskland, så her var en prioritering i forhold til kampen mod Leeds. Der er mange kampe og det gælder om at fordele kræfterne der hvor det er vigtigt. De har trods alt stadig et forspring på 8 point, hvis Manchester Utd, vinder den kamp de har i hånden. Her er de rigtige kræfter med igen og med det bedste hold på banen, vinder Manchester City igen igen…

Chelsea – Manchester City = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top