Sikre

Lørdagens enlige Sikre svenske anbefaling…

Mens vi venter på EM starten, er der næsten tørke når det kommer til kampe der er værd at bette på. Men da vi også følger de norske og svenske ligaer, dukker der ind i mellem kampe op, som vi vurder har værdi at spille på. Men ellers bruger vi en del tid på, at finde alle de data der er omkring de enkelte landshold, brug af spillere i træningskampe og skader med mere. Men i dag er det SuperEttan der har lagt kamp til dagens anbefaling.

Östers – Norrby = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge Ne
mID…

Östers ligger efter 8 runder lige over nedrykningsstregen, men så tidligt i sæsonen er det ikke det væsentligste. Det er der imod spillet og præstationerne i kampene, de har helt klart manglet en del. Halvdelen af kampene er blevet tabt og der har været 3 sejre og 2 gange remis. Men det var mest de første par runder, de viste styrke, men så virker det til, at de andre mandskaber er kommet i form og overhalet Östers.

De seneste 5 kampe har givet 1 sejr og 4 nederlag, med en score på 4-8. Så selv om Östers måske ikke er håbløse tila t score, så gør det det svært for sig selv når de lukker 2 mål ind i snit. I dag står de overfor et af ligaens mest scorende mandsaber og det vil kunne ses på resultatet. Vi tror faktisk også på mere end 3 mål i alt i kampen, da Norrby også har sine udfordringer bagude.

*

Norrby fik en lidt krampagtig start, men kom rigtigt hurtigt i gang alligevel. Det har placeret dem i toppen af ligaen på en 2. plads, á point med topholdet fra Värnemo. Norrby lå eller i toppen før sidste runde, men tabte hjemme til GAIS. Men det har også været hjemme de har haft udfordringer, hvor kun 7 af deres 16 point er hentet. På udebane har de så hentet 9 point efter 3 sejre i de seneste 3 udekampe.

Scoren i disse 5 udekampe hedder 5-1, så defensiven er langt bedre på fremmed græs. Så Norrby ved godt, at de ikke er lige så gode til at styre spillet, men langt bedre til at spille på omstillinger. Det vil sikkert også være tilfældet i dag og det er også en rimelig holdning som gæstende mandskab. Östers har 1 hjemmesejr og bundholdet fra Falkenbergs, så vi vurderer, at det ikke ender med en hjemmesejr – højst en remis – og det har vi garderet os for.

Östers – Norrby = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top