Bonus

Lørdagens engelske “Special Bonus”…

I England er der stort set ikke noget der hedder pause og i denne sæson er de endnu mere presset af, at der afholdes VM i Rusland allerede i Juni måned – så de skal holde kedlen i kog og det gør de bla her i Championship.

Cardiff – Hull = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie hvor DU stadig har DIN Bonus til gode…

Cardiff måtte nøjes med en remis i sidste rundes udekamp mod Reading. Men det fjernede dem ikke fra deres nuværende placering som nr. 2, med 4 point ned til Bristol City på 3. pladsen.

Og Cardiff har gjort det godt gennem hele sæsonen og det bevidner kun 3 nederlag da også. Ingen af dem har været hjemme på Cardiff City Stadium, hvor kampen også spilles i dag. Her har man spillet 10 kampe med 7 sejre og 3 gange remis som resultat.

Vi er ret overbeviste om, at Cardiff holder niveau hjemme på Cardiff City Stadium og henter alle 3 point endnu engang foran egne fans. Vi mener endda at en flermåls sejr er i udsigt, men spiller bare på ren sejr.

*

Hull er garant for underholdende kampe og er det hold der har scoret næstflest mål i Championship. Men de er så også dem der har lukket næstflest mål ind – og derfor er scoren på hele 37-39…!

Placeringen i Championship er dog kun en ringe 18 plads, da Hull startede helt forfærdeligt, men de har formået at stabilisere pointhøsten, så de ofte får det ene point med hjem. Kun 1 hold har spillet flere kampe remis i rækken end Hull.

Vi tror dog bare ikke på, at de kan holde Cardiff fra at score nok mål, når Hll har en defensiv som en hullet si og Cardiff skal nok finde vej til netmaskerne hjemme på Cardiff City Stadium.

Cardiff – Hull = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie hvor DU stadig har DIN Bonus til gode…

To Top