Nyhed

Lørdagens engelske “Special Bonus” på BN…

Også i den næstbedste engelske række Championship har vi udset et interessant spil, mellem et hold i formfremgang og et hold der er meget ringe til at spille på fremmed græs med mere.

Birmingham – Rotherham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebets…

Birmingham har nu spillet 10 runder og opnået lige så mange point, så de har lidt svært ved at finde fodfæste i denne sæson. Dog har de ikke tabt endnu hjemme på St. Andrews, men spillet 5x remis. Så halvdelen af deres point er hentet her.

Normalt ville vi nok ikke spille på Birmingham, selvom de spiller hjemme foran egne fans. Men når man tager gæsterne evner med i betragtning, så har vi rigtig god fidus til en hjemmesejr i dette opgør – som vil være sæsonens første for Birmingham.

*

Rotherham er et lidt typisk hjemmeholds mandskab, der har utroligt svært ved at begå sig på udebane, men spiller ganske hæderligt foran egne fans. De 10 point holdet har opnået indtil nu er alle hentet på hjemmebane og det betyder 0 point på fremmed græs.

De har spillet 5 udekampe og her er scoreren 1-11, så den taler sig helt eget tydelige sprog. Det var det samme i sidste sæson og det ser ud til, at Rotherham endnu engang ikke har fundet et koncept der fungerer på fremmed græs.

Birmingham – Rotherham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebets…

 

 

To Top