Nyhed

Lørdagens engelske “Special Bonus” fra panelet…

Vi fortsætter i Premier League, hvor vores favorithold ser ud til at fundet melodien og igen løfter sig op i den bedste engelske række Premier League.

Crystal Palace – Fulham = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Crystal Palace har fået flere “snaps” indebords, selv om der kan være lidt langt mellem dem. Men flere gode kampe har givet point, men de bedste hold er stadig en for stor udfordring for Palace.

Selv om de ikke er ufattelige gode hjemme, så er dagens gæster så elendige ude, at det er næsten svært at tabe til dem på eget græs. Men da de besøgte dem senest i denne sæson, vandt de overbevisende 2-0 – så det tror vi på igen.

*

Fulham har i den grad haft udfordringer på fremmed græs og er suverænt det hold der er ringest til at spille på udebane i Premier League. Kun 2 sølle point er det blevet efter 12 udekampe. Scoreren hedder 8-30 – så det er svært at se, hvad de har at komme med.

I forvejen er formen elendig og de seneste 4 kampe i Premier League er tabt, med en score på 4-10. Her er hjemmekampe også medindregnet. Så ingen point i 2019 indtil videre og vi ser heller ikke nogen i dag.

Crystal Palace – Fulham = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top