Bonus

Lørdagens engelske “Special Bonus”…

Dagens “Special Bonus” var tæt på at ende som den sikre, men vi blev enige om på redaktionen, at den valgte i denne kategori havde et par procenter mere i posen. Derfor landede dette opgør fra League One i denne.

Rotherham – Doncaster = 1 = Odds 1,80
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Rotherham har ligaens absolut bedste form i denne periode og har ikke tabt de seneste 13 gange de er gået på banen. Kun 3 af disse opgør er endt remis, så de er i en rigtig god balance og har masser selvtillid.

Hjemme på Aesseal New York Stadium i Rotherham har de ligaens bedste statistik. 35 point efter 17 hjemmekampe og en score på 36-18. Altså et snit på 2-1 pr. hjemmekamp, hvilket også kunne være et spi, vi tror bare sejren bliver større.

*

Doncaster er i en ringe form og de seneste 10 gange dette hold er gået på banen, er det kun blevet til en succesoplevelse. De har dog en evne til at spille mange kampe remis – men det sker ikke i dag.

Med kun 4 udesejre i sæsonen og en elendig form, skal der meget til for at hente alle 3 point på Aesseal New York Stadium i dag. Vi vil som sædvanligt se et optimistisk Doncaster hold, der satser lidt for meget og bliver straffet igen.

Kan Rotherham holde gæsterne fra at score, er vi slet ikke i tvivl om en hjemmesejr, men da Rotherham oftest score 2-3 mål foran egne fans, så skal Doncaster virkelig have heldet med sig for at vinde eller bare for at få point med hjem i dag.

Rotherham – Doncaster = 1 = Odds 1,80
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top