Bonus

Lørdagens engelske “Special Bonus”…

Som overskriften indikerer er det den engelske turneringsstruktur  vi har hentet denne anbefaling fra og det er den mest attraktive række i landet – måske i verden – nemlig Premier League.

Bournemouth – Stoke = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Bournemouth har faktisk gjort det lidt bedre end vi på redaktionen vurderede før sæsonen og det skyldes, at de har leveret en langt mere stabil sæson, end vi troede med det mandskab de har.

Men de har gjort det godt og spiller meget disciplineret og med stor tålmodighed, hvilket giver nogle rimelig kedelige kampe, men det er ledelsen nok ligeglad med, så længe der kommer point ind på kontoen.

Hjemme på Vitality Stadium har de fået point i 7 ud af 12 kampe. Så det er ikke en fæstning, men alligevel det sted hvor de fleste point kommer i hus. De seneste 3 gange Bournemouth har mødt Stoke hjemme/ude, har de vundet de 2 af disse opgør – som de også gør i dag.

*

Stoke er bedste hjemme og det har de historisk været altid. På udebane har det været mere ujævnt genne årene, men i denne sæson ser det værre ud end normalt. De er da også det hold i PL med den dårligste statistik på udeban.

12 kampe har givet 1 sejr og 3 gange remis og en score på 10-30. Stoke er suverænt det hold der er mest gavmilde på udebane og derfor kunne et lid vovet spil være, en sejr på +1 mål til hjemmeholdet. Vi spiller dog bare på den rene sejr til OK Odds.

Bournemouth – Stoke = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

To Top